Куќата не е куќа ако немате милениче! (ВИДЕО)

16404
Booking.com INT

Домот е посебно место. Тоа е место на оние што ги сакате, кога љубовта секогаш се враќа, место полно со посебни моменти кои го собираат семејството, како што се празниците, вечерите или само обични дружења.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Меѓутоа, некои домови се само малку среќни од другите кога екстра член на семејството живее во него. Всушност, некои домови имаат некој кој е многу посреќен кога ќе ве види како влегувате на вратата и посреќен од било кое друго живо суштество на планетата Земја. Не зборуваме за сопружници или деца. Зборувам за вашиот пес.

Не постои суштество на земјата кое е повеќе возбудено од вашето куче кога ќе ве дочека дома. Дали тоа е cocker spaniel, schnauzer, пудла или мелезарец. Овие шармантни суштества ќе ве поздрават со најтопли поздрави речиси секој пат кога ќе се вратите дома, без разлика дали сте тргнале во соседството или сте се вратиле од работа.

Кучиња среќните домови ги прават уште посреќни. Сопствениците на кучиња ширум светот знаат точно на што мислиме.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...