Куќен декор инспириран од природата

556
Booking.com INT

Овие куќни декори, креација на Чарли Херпер, се  разнообразни предмети што имаат различна намена. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

Делата на Херпер имаа модерен и разигран стил, што прсто децата и возрасните го обожуваат.

Оваа колекција е изработена со помош на дизајнерот Тод Олдхам, а лансирана е од страна на компанијата „The Land of Nod“.

Целата колекција е инспирирана од приридата.

На сите парчиња се поставени илустрации што навистина го одржуваат чекорот со времето.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...