„Кјуриозити” пронаоѓа лажици на Марс | Видео

1747
Booking.com INT

Рускиот портал „Есорајтер“ објави дека машината со тркала „Кјуриозити” пронајде и втора лажица на Марс. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

На снимките од песокот на „Црвената Планета“, наводно се гледа нешто што личи на прибор за јадење.

Како е можно на пуста планета да се појавуваат такви работи?

Уфолозите се прашуваат – дали некој бил на пикник на Марс, или пак, НАСА се шегува со нив…

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...