Лекција која едно тригодишно девојче му ја даде на својот татко | Видео

3750
Booking.com INT

Овој татко направи пропуст, кој ги нервира сите жени, а неговата тригодишна ќерка поради тоа му одржа лекција.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Многу мажи забораваат да ја спуштат даската од веце школката по „извршената работа“, а тоа ги нервира речиси сите жени. Тоа изгледа ја изнервирало и тригодишната Бредли, па на татко и му одржала лекција.

– Колку пати треба да ти кажам, кога ќе ја подигнеш даската, треба и да ја спуштиш. Зошто тоа секогаш го правиш?, почнува девојчето да го кара таткото.

На одготоворот на таткото дека треба само да ја спушти даската, девојчето одговара дека таа тоа не сака да го прави.- Сакам ти тоа да го направиш, рече Бредли.

– Сакаш да ја дигнам и да ја спуштам?, прашува таткото, а преубавото мало девојче одговара потврдно.

– Тато, слушај ме. Кога ќе завршиш, спушти ја даската за да можат девојчињата да одат потоа во бања. Мораш да ја спуштиш заради девојчињата, упорна е Бредли.

Погледнете како таа го „кара“ својот татко, сигурно ќе ве насмее.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...