Линија на ангелот на дланката ја немаат сите – само неколку од среќните

5315
Booking.com INT

Луѓето кои ја имаат оваа линија на дланката под заштита се на своите ангели чувари. Таа може да биде подолга или пократка, а тоа на која дланка се наоѓа, открива дали заштитата е доделена по раѓање или подоцна.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Сите луѓе ја немаат линијата на ангелот чувар – линија на дланката, која е паралелна со линијата на животот. Мал е бројот на среќните кои ја имаат таа небесна заштита. (Само избраните ја имаат оваа линија на својата дланка! Дали сте еден од нив)

Таа покажува дека тие се под заштита на своите ангели чувари и ги следи неверојатна среќа во животот, иако тие понекогаш не се свесни за тоа. Имаат добро здравје, материјално се обезбедени и полесно од другите преминуваат преку пречките со кои се соочуваат во секојдневниот живот. Наводно токму луѓето кои ја имаат таа линија на дланката преживеале некои ужасни катастрофи и несреќи.

Може да биде долга или кратка, и на десната или левата дланка

(Спојте ги дланките и откријте какви сте во љубов вие и вашуиот партнер | Видео)

Долга линија – покажува дека човекот ќе биде под заштита на ангелот цел живот.

Кратка линија – покажува дека во животот ќе има проблем и неволји, но тоа ќе биде успешно решено.

На десната дланка – ангелот чувар е добиен во некој период од животот благодарение на заслугите, можеби со добри дела или лично страдање.

На левата дланка – ова е показател дека некој го добил својот ангел чувар во моментот кога тој е роден, не подоцна како оние на кои линијата им е на десната рака. Ангелот е доделен по раѓање благодарение на предците, пишува 24Healthy & Beauty.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...