Мажите откриваат | Што жените треба да направат за да бидат добри во кревет

1237
Booking.com INT

Еве како да ги избегнете грешките

Bitcoin Exchange CEX.IO

1. Немојте само да лежите

Направете нешто, било што, само не да лежите и да чекате. Разбирливо е дека многу луѓе претпочитаат да доминираат во сексот, но и тогаш можете активно да учествувате. Дури и нешто невообичаено или чудно е многу подобро од она што многу мажи го нарекуваат “мртва риба”.

2. Масирајте му го телото со рацете

Многу жени за време на сексот едноставно се обесуваат за некој дел од телото на партнерот, без разлика дали тоа е вратот, бицепсот, грбот или нешто друго. Употребете ги малку рацете. На мажите секогаш им годи допирот, особено од жената која навистина ги привлекува.

На мажите женските раце им се исклучително нежни и пријатни. Тоа е една од интимните работи која ги подига. Тријте го неговото тело, и буквално масирајте го за време на сексот. Тоа дефинитивно ќе го зголеми задоволството.

3. Користете ги своите нокти на неговиот грб

Некои мажи сакаат чешкање повеќе од сѐ но има многу од нив кои би умреле за една партија чешкање. Нежно провлекувајте ги ноктите долж грбот и назад. Треба да бидете внимателни и да ги провлекувате ноктите што е можно понежно, како да го масирате, а не како нешто да го чеша.

4. Не гризете го премногу силно

Фактот дека сите мажи не се исти, но апсолутно никој не сака премногу силен гриз. Многу жени кои сакаат да гризат го прават тоа премногу силно кога се под дејство на алкохол, а тоа е една од работите која ги одбива мажите. Дами, вашиот партнер не е гума за џвакање.

Ако овој ваш фетиш е неговата единствена слабост во ред е да го направите тоа понекогаш, но до крај да го испочитувате она што не му се допаѓа и не гризете премногу силно.

5. Не започнувајте разговор со нормален тон и не поставувајте премногу прашања

Не правете ништо што би можело да му го расипе расположението. Многу е иритирачки кога жената почнува да зборува за нешто за време на сексот или, уште полошо, кога мажот е на врвот. Немојте да го засмејувате и не кажувајте ништо што би го натерало да размислува подлабоко, само оставете го нека ужива во моментот, а и вие би требало, исто така, да уживате со него. Ако го прекинете неговиот момент со некој глупав коментар, задоволството би можело да биде значително намалено.

6. Кога се приближува до врвот, направете нешто и зголемете го задоволството

Нокти, триење од него, бакнување, масажа, бакнување на делови од телото – постојат многу работи кои можете да ги направите и да го зголемите задоволството. Ако кажете нешто валкано пред или во моментот на врвот, бидете сигурни дека задоволството ќе биде многу подобро. Но внимателно одберете што ќе кажете.

7. Не глумете оргазам

Мажот може да се навреди кога ќе види дека глумите оргазмот. И тоа е непријатно, исто така. Ако сакате да престанете, подобро смислете нешто што ќе кажете.

Ако му дадете до знаење што се случува со тоа што ќе кажете нешто прифатливо, тој ќе ја разбере поентата.

8. Не врескајте

Без разлика колку е добро чувството, нема потреба да врескате од петни жили како луда. Тоа е иритирачко, а и вашиот партнер би можел да се почувствува непријатно, бидејќи вашите соседи, најверојатно, ве слушаат.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...