Мамо, мамооо … ! Колку е саат?

1499
Booking.com INT

Ноќеска, во 3 часот по полноќ, се поместуваат стрелките еден час назад.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...