Месецот на раѓањето на една жена влијае на нејзината карма

13335
Booking.com INT

Жените во Јануари се најиздржливи, додека во Декември најексплозивни!

Bitcoin Exchange CEX.IO

За разлика од астрологијата, за тоа како месецот во кој сме родени влијае на нашиот карактер, постојат и одредени научни докази.

Нема сомнеж дека темпераментот, карактерот и судбината на жената зависи не само од нејзиното воспитување туку и од животното искуство. Раѓањето во одреден месец, може многу да каже за жената …

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...