МИА Најави за настани – Македонија

524
Booking.com INT

Скопје – Дваесет и први марш на Матка во организација на Планинарскиот клуб „Видици“, со поддршка на Граѓанската асоцијација за рекреативно движење-ГАРД. (Почеток на маршот од ресторан „Манастирска пештера“ во Долна Матка, односно паркинг на манастирот „Света Богородица“ / 10:05)

Bitcoin Exchange CEX.IO

Скопје –  Прес-конференција на Народно движење за Македонија. (седиште на НДМ, ул. Даме Груев бр.10 /14:00)

Велес – Монодрама „Господ е жив“, авторски проект на актерката Драгана Босниќ. (Мала сцена на Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ / 20:00)

Скопје – Фудбалската федерација на Македонија-ФФМ организира отворен ден за дружење со У21 македонската фудбалска репрезентација. (Терени на Куќата на фудбалот / 14:00-15:00)

19 март 2017 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Сите права се задржани. Овој материјал не смее да се складира, издава, емитува, препишува и повторно да се дистрибуира во каква било форма, без писмена дозвола од Македонската информативна агенција.
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...