Мило Манара | Storia dell’Umanità (Историјата на човештвото) – Фото/Стрип

3007
Booking.com INT

milo-manara-001Мило Манара (1945) е италијански стрип уметник и писател со наклонетост кон еротиката.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Неговата работа е почитувана и ценета од колекционерите на стрип уметноста. На сцената на меѓународните стрипови, Манара се смета за еден од најголемите стрип уметници живи денеска.

Прекрасните уметнички дела, иработени од Мило Манара, ја прикажуваат историјата на човештвото. Секс, војна која се добива со секс, војна за да се добие богатство за да се има повеќе секс итн. итн. …

Ве покануваме да уживате во креацијата на Манара која предизвика голем интерес меѓу читателте и љубителите на стрип еротиката во светот.

1-0012-0013-0014-0015-0016-0017-0018-0019-00110-00111-00112-00113-00114-00115-00116-00117-00118-00119-00120-00121-00122-00123-001

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...