Многумина сакаат да го јадат, но ова растение ќе ви помогне во борбата против ‘рчењето | Видео

2108
Booking.com INT

Без разлика дали имате вие проблем или личноста со која ја делите постелата, јасно ви е колку бессони ноќи тоа може да ги предизвика.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Добрата вест е дека и за тоа има помош, а не мора да фрлате пари на скапи препарати. Доволно е барем малку да сте вешти во негување на ова растениие.

Иако не е препорачливо да ги задржите растенијата во спална соба, со ова би можеле да направите исклучок, наводно би требало да го спречи ‘рчењето.

Станува збор за најобичен ананас.

Научниците од НАСА велат дека ананасот произведува повеќе кислород и на тој начин го подобрува квалитетот на воздухот преку ноќ, што овозможува подобар сон и го намалува ‘рчењето, пишува Daily Mail.

Доволно е да го засадите во тегличка (саксија) и да го ставите во спалната соба.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...