Модерна естетика на компактен индустриски стан

571
Booking.com INT

Во њујоршкиот Менхетен се наоѓа стан наречен „Урбан Оејзис“, дизјаниран е од страна на компанијата „Мотијани Дизјан“, кој со својата единственост совршено ги прикажува шармот и индивидуалноста на тој дел од Њујорк во целото негово светло.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Со комбинација на модерни и електични дизајнерски елементи со индустриски позадини, овој стан поседува се што е потребно за комфорен начин на живот.

Како што е случај со повеќето станови во овој крај, овој посебен стан доаѓа во бела боја, а таа станала и главен избор за позадините.

Со ревитализирани стари куфери кои сега служат како масички за кафе во дневната соба и убави светилки, можат да се забележат и допирни точки со модерниот стил на минатиот век.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...