Нашиот главен приоритет е здравјето на луѓето

1097
Booking.com INT

Siberian Health е основан во 1996 година во Новосибирск. Сите овие години активно се занимаваме со развој и пласираме широк спектар на биолошки активни додатоци во исхраната и во козметика.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во основата на нашите производи се долгогодишните научни истражувања на својствата на лековитите билки од Бајкал и планината Алтај.

Производите за здравје и убавина мора да бидат максимално достапни. Затоа го избравме најдобриот систем за нивната промоција: директна продажба.

Во моментот на создавањето на Компанијата, бевме искусни и успешни мрежни лидери со голема продажна структура. Затоа решивме да создадеме бизнис систем во кој и самите би сакале да ги потпишеме првите договори. Систем во кој е можно да се создаде стабилен и перспективен бизнис.

Нашите принципи

Маркетиншкиот систем е јасен и транспарентен. Почитување на законите на економиите на земјите во кои Siberian Health функционира.

Успехот во Siberian Health е возможен од првите чекори во бизнисот: признанијата, наградите и поддршката се загарантирани за сите кои постигнуваат резултати.

Сите активности на Siberian Health се насочени кон тоа Консултантите секогаш и насекаде да можат да заработат. И овој силен извор, не само на парите, туку и на самопочитувањето и самореализацијата, никогаш да не пресуши.

Времето покажало дека нашите принципи функционираат. Производите на Siberian Health денес се популарни во многу земји. Повеќе од 20 години нашите Партнери успешно работат во различни земји во светот.

Работењето на Компанијата активно се развива во Русија, Украина, Казахстан, Белорусија, Молдавија, Таџикистан, Киргистан, Азербејџан. Отворени се Претставништва на Siberian Health во Германија, Полска, Бугарија, Чешка, Шпанија, Србија, Турција, САД, Мексико, Виетнам и Монголија. Производите можете да ги нарачате преку интернет со испорака во повеќе од 46 земји.

Siberian Health ви нуди производи за убавина и здравје и финансиска благосостојба. Можете да се почувствувате фантастично, да ја започнете својата работа и да постигнете финансиска стабилност.

Нашите производи и деловни технологии ја докажале својата ефикасност и до денес овозможиле финансиска сигурност за илјадници луѓе.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...