Нашол две мечиња покрај мртва мајка | Нема зборови кои можат да го опишат она што следи – Фото/Видео

13934
Booking.com INT

Casey Anderson (Кејси Андерсон) налетал на две мали гризли мечиња кои лежеле веднаш до мртвата мајка во дивите планини на Аљаска. Не сакал да ги остави сами, па донел храбра одлука да ги земе со себе, да ги одгледа и дресира.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Предупредување: По ова можеби ќе сакате да усвоите мечиња!

Ова е Casey со младенчињата, за жал, само едно преживеало

brutus-001

Му дал име “Brutus”

bears2-001

Brutus израснал како вистински член на семејството

brutusp-001

Одгледувањето и дресирањето на Brutus е задача на Casey

brutusq-001

Со текот на годините тие станаа најдобри пријатели

brutus1-001brutus3-001brutus2-001

Brutus дури и присуствувал на свадбата

brutus svadba-001

Brutus има место на масата за “Денот на благодарноста”

brutus5-001

Ако Casey и Brutus измамија насмевка на вашето лице, ширете ја радоста и споделете ја приказната со вашите пријатели !!!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...