Најголема грешка која се прави при изгореници

3574
Booking.com INT

Преовладува мислењето дека врз изгорениците треба да се пушти студена вода за кожата да се излади и на тој начин да се спречи создавање пликови.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Сепак студијата објавена во едно списание кое се занимава со естетска хирургија покажува дека тоа не е точно.

izgoreniciizgorenici3

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...