Најдобрите жени според хороскоп

1793
Booking.com INT

ZodiacРаковите се познати како емоционални и чувствителни суштества, а токму тоа е она што ги прави добри сопруги. Способноста вистински да сакаат, ја прави жената на Ракот подготвена да стори сé за својот партнер. Жената Рак секогаш ќе се стреми сите околу неа да се чувствуваат добро, а притоа е одлична домаќинка и мајка.

Bitcoin Exchange CEX.IO

ZodiacИсто како и жените Ракови, Лавиците знаат да сакаат. Нивниот начин можеби е различен, но кога навистина сакаат, тие се искрени и со нив можете да се чувствувате безбедно. Тие се храбри, бестрашни и неверојатно способни, а кога децата се во прашање многу се пожртвувани. Како вистинска лавица, таа го чува своето семејство, а од партнерот очекува да биде нејзината поддршка.

ZodiacЖените Јарци се тешко достапни, на прв поглед и студени, но всушност тие се емотивни. Тие се одговорни, несебични и посветени и кога станува збор за бизнисот, а истото можете да го очекувате и во бракот со нив. Тие ја сакаат традицијата и семејството за нив е многу важно.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...