Најскапите патики во светот – изработени од злато и крокодилска кожа

832
Booking.com INT

Малку помалку познат, но сепак ефикасен бренд во САД – „Атлетик Пропулжан Лабс“ (АПЛ), претстави нов модел на патики, кој е навистина уникатен. 

Bitcoin Exchange CEX.IO

%d0%bd%d0%b0%d1%98%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%822-001

Изработени од крокодилска кожа и 24-каратно злато, овие патики со лимитирани примероци веќе ја добија титулата за најскапи патики произведени некогаш и привлекоа повеќе внимание од било кој друг модел.

%d0%bd%d0%b0%d1%98%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%823-001

Креацијата на овој дизајн е резултат на двесетгодишно истражување.

%d0%bd%d0%b0%d1%98%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%824-001

Секој пар од овие патики се прави по нарачка и за нивна избработка се потребни 12 недели.

%d0%bd%d0%b0%d1%98%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%825-001

Нивната цена е вртоглави 20.000 долари, а достапни се само во Дубаи и на сајтот на АПЛ брендот.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...