Најубавите маски што сте ги виделе до сега | Местото каде што ‘Ноќта на вештерките’ ја прославуваат најхрабрите и најголемите борци

1026
Booking.com INT

Погледнете како се прославува Ноќта на вештерките во одделенијата за неонатална нега во болниците низ Америка и “пополнете” го своето срце со најубави емоции.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Имено, родителите и персоналот на оваа болница, на бебињата родени пред тој рок, секоја година им дозволуваат да уживаат во овој омилен детски празник.

Погледнете како тоа изгледа кај нив и “пополнете” го своето срце со најубави емоции:

Every Halloween our volunteers make costumes for the babies in our Neonatal Intensive Care Unit (NICU). Ka'Rihn Bryant was one of the babies dressed up this year, wearing a beautiful butterfly costume.

تم نشره بواسطة ‏‎Cedars-Sinai‎‏ في 31 أكتوبر، 2013

Volunteers Transformed NICU Babies with Handmade Halloween Costumes http://rgn.bz/KYFlThe neonatal intensive care unit…

تم نشره بواسطة ‏‎beforeitsnews.com‎‏ في 3 نوفمبر، 2016

'They really are superheroes': Nurse dresses NICU babies in costumes for Halloween. http://on.today.com/2eQGS77

تم نشره بواسطة ‏‎The Dirt Farmer Foundation‎‏ في 28 أكتوبر، 2016

BWH #NICU babies celebrate their first Halloween thanks to a generous donation of costumes for them to celebrate in!

تم نشره بواسطة ‏‎Brigham and Women's Hospital‎‏ في 1 نوفمبر، 2016

Heartstrings & Angel Wings made cowboys and indians costumes for our NICU babies this past Halloween! We would like to thank them and the familes that participated in this year's festivities on Saturday!

تم نشره بواسطة ‏‎Lafayette General Health‎‏ في 2 نوفمبر، 2015

😍 Aww 😍 These NICU babies celebrated Halloween in costume at Novant Health Forsyth Medical Center last week! Special…

تم نشره بواسطة ‏‎Novant Health‎‏ في 7 نوفمبر، 2016

Heartstrings & Angel Wings made cowboys and indians costumes for our NICU babies this past Halloween! We would like to thank them and the familes that participated in this year's festivities on Saturday!

تم نشره بواسطة ‏‎Lafayette General Health‎‏ في 2 نوفمبر، 2015

😍 Aww 😍 These NICU babies celebrated Halloween in costume at Novant Health Forsyth Medical Center last week! Special…

تم نشره بواسطة ‏‎Novant Health‎‏ في 7 نوفمبر، 2016

😍 Aww 😍 These NICU babies celebrated Halloween in costume at Novant Health Forsyth Medical Center last week! Special…

تم نشره بواسطة ‏‎Novant Health‎‏ في 7 نوفمبر، 2016

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...