На Инстаграм се шири многу опасен тренд при уредувањето на домот

3057
Booking.com INT

На социјалните мрежи многумина бараат инспирација за уредување на домот, но некои трендови не само што не се вообичаени, туку се и опасни.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Омилена дребулија и препорака во последно време се свеќите и тоа поставени на кревети, фотељи, софи…што секако воопшто не е безбедно.

Факт е дека само мало невнимание може да доведе до тоа грижливо уредениот дом да се претвори во пепел.

Поради тоа, доколку се ставаат свеќи, тие секогаш треба да бидат ставени на цврсти и стабилни површини, а запалената свеќа никогаш не се остава без надзор.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...