На што мислат жените за време на лош секс

3983
Booking.com INT

Кога се има добар секс, тешко е да се мисли на нешто друго. Но, од друга страна, кога тој е лош, мозокот нема кочница кога се во прашање непрекинати мисли и идеи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Апликацијата Виспер спроведе за тоа за што навистина размислуваат жените за време на незадоволителен секс.

Со истражувањето биле опфатени десет жени кои ќе дале следниве одговори:

  • Замислувам дека мојот партнер е со друга девојка
  • Размилсувам за тоа што би можела да подготвам за вечера
  • Дека се ќе заврши брзо ако мислам на переци
  • Размислувам за чизбургери

Related image

  • За време на здодевниот секс гледам по собата и размислувам за случајни нешта
  • Размислувам за нашите мачки
  • Понекогаш во текот на сексот мислите одлутуваат и размислувам за најблиските кои починале. Не знам зошто тоа се случува
  • Мислам на себе и тоа дополнително ме возбудува. Не ме осудувајте

Related image

  • Размислувам за свој вибратор
  • Некогаш размислувам за други девојки

Заклучокот е само еден

Мажи, свестете се, вложете повеќе труд и до вакви мисли жените нема ни да дојдат!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...