Необично парче облека| Хулахопки со цитати од книги

1093

Израелскиот дизајнер Дега продава хулахопки со делови од различни романи и цитати од познати автори.

%d1%85%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%bf%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b81

Дега верува дека на овој начин им оддава почит на авторите и нивните дела. Деловите од книгите испишани се на хулахопките кои доаѓаат во различни бои и кои се повеќе наменети за оние кои сакаат да носат поинаква облека од другите, а не толку за оние кои навистина сакаат да читаат.

Во понудата можат да се најдат и хулахопки инспирирани од автори и телевизиски емисии. Хулахопките се продаваат по цена од 24 долари.

%d1%85%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%bf%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b82 %d1%85%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%bf%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b84 %d1%85%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%bf%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d0%be-%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b85

 

loading...