Објавен постерот за 21. „Златна бубамара на популарноста“

767
Booking.com INT

Радио Бубамара го претставува постерот на овогодишната манифестација „Златна бубамара на популарноста“, кој го изработи познатиот цртач на анимации Тхе Мичо од Битола.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во духот на логото на овогодишната манифестација „За подобар живот“ постерот на 21-та Златна бубамара претставува што се може да направи малку боја во сивилото на македонското општествено секојдневие.

Бидејќи нема подобар живот, ни подобар воздух, единствено ни прeостанува подобра забава.

Ве чекаме на 22 февруари во ВИП арената „Борис Трајковски“.
И колку и да трае, ќе си седите… И ќе се смеете!

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...