Ова куче чекало девет месеци за да го запознае своето ново братче – и вредело | Видео

705

Мислите дека детето не треба да живее со куче во иста куќа, дека тоа не е хигиенски, дека дури е и опасно?

Напротив експертите сметаат дека растењето со домашни миленичиња, меѓу кои и кучињата е позитивно за развојот на емпатијата кај децата.

Домашните миленици исто така придонесуваат за зголемување на имунитетот кај децата.

За да се уверите во неверојатноста на оваа љубов погледнете го видеото.

loading...