Ова се години на бракот кога жените обично ги изневеруваат своите мажи

18730
Booking.com INT

Новата анкета за сексуални и брачни односи открива период кога жените обично почнуваат да ги мамат своите сопрузи. Студијата објавена на порталот sexscience.org била спроведена на 423 луѓе кои биле во брак или во долга врска и открива кога жените почнале да “шараат“ наоколу.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Меѓу шестата и десеттата година на бракот е најкритично, вели студијата. Жените кои се во брак помалку од шест години не ги мамат толку често, како и оние кои се во брак повеќе од десет години.

Што се однесува до мажите, повеќето имаат тенденција на мамење оние кои се во брак повеќе од 11 години. Експертите го објаснуваат ова со фактот дека тоа е период на животот кога мажите почнуваат да мислат на сè што не направиле во животот, а сакале.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...