ОВОЈ ЕДНОСТАВЕН ТЕСТ Е УПОТРЕБУВАН ЗА ПРИЕМ НА АГЕНТИ ВО КГБ! Проверете ја вашата интелигенција и обидете се да го решите …

5377
Booking.com INT

Проверете ја вашата интелигенција со оваа загатка, која, меѓу другото, се користела за подготовка на разузнувачите во СССР. Погледнете ја сликата и одговорете на неколку прашања во врска со неа.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Во поранешниот Советски Сојуз, студентите покрај приемниот испит морале да решаваат вакви загатки. Исто така, и на кандидатите за работа во КГБ им ја проверувале интелигенцијата и моќта на забележување на овој начин.

Пробајте го истото. Погледнете ја сликата и одговорете на неколку прашања во врска со неа.

Автор: Руски весник

ОДГОВОРИ:

ОДГОВОРИ | КГБ ТЕСТ

 

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...