Огромен „ѕвер“ ги уплаши туристите за време на крстарење по река Чоба | Видео

579
Booking.com INT

Туристите кои уплатиле за возење по реката Чоба во Боцвана добија многу повеќе отколку што очекувале.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Еден од туристите го снимал убавиот африкански пејсаж, кога забележал дека нешто големо излегува од водата.

Пред нив се појавил огромен нилски коњ и покрај тоа што голем број од туристите биле во паника, „снимателот“ продолжил да го снима огромното животно.

Нилскиот коњ со симпатичен излгед е меѓу најсмртоносните животни во светот. Во Африка тие земаат многу повеќе човечки животи од кое било друго диво животно.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...