Од „шупа“ до стан како „кутивче“, за само 58 минути | Видео

494
Booking.com INT

Неверојатно е што се можеме да направиме за еден час, доколку сме добро организирани и опремени.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Овие Aмериканци успеаја да исчистат едно запуштено станче, но и да го варосаат и да го уредат, за само 58 минути.

Мајсторите од целосно руиниран стан, направила „кутивче со сите нишани“.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...