Околу 90 отсто од Романците даваат подарок на сопругите за 8 Март

1081
Booking.com INT

Романците во градовите ќе потрошат во просек по околу 180 леи (околу 40 евра) за подароци за 1 и 8 март, покажува истражувањето, цитирано од агенција Аџерпрес.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Романците на 1 Март го прославуваат Мартишор, празник на пролетта.

Повеќето Романци и оваа година ќе се одлучат да подарат традиционални мартинки, цвеќиња, како и накит, козметика и парфеми за двата празникот.

Три четвртини од испитаниците ќе подарат подарок на мајките, покажуваат социолошките податоци.

Sexy Santa woman legs. Christmas holiday concept. Top view

Над 86 отсто од анкетираните мажи ќе подарат подарок на партнерките во животот.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...