ИЗГОРЕ ГРАДЕЖЕН | Фото

15182
Booking.com INT

Огнот се јавил во еден од кабинетите на последниот кат. Колку што разбравме на некој од професорте, не го дознавме името и презимето.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Пожарна, велат вработените, за 3 мин. дошла, но не можела на време да гасне од возолата паркирани пред фурната Силбо,

За повредени немаме податоци, а причината е непозната. Велат застарена електрична инсталација, или како и секогаш, заборавен калорифер.

Начинета е голема материлајна штета која допрва треба да се утврди.

Пожарот на Градежен факултет изгаснат, повредени нема | Фото

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...