Пакистанка фрли киселина врз маж кој не сакал да се ожени со неа | Фото

573
Booking.com INT

Пакистанка фрлила со киселина врз маж кој не сакал да се ожени со неа.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Момил Мај од селото Мултан во централен Пакистан, имала четири деца од бракот со работник, но започнала љубовна врска со Садакат Али (24) кој бил оженет.

xx

Момил сакала да се резведе и да се омажи со Али, за да му стане втора сопруга, но тој ја одбил неколку пати. При последното одбивање Момил го натопила со киселина, при што Али добил изгореници на 60 проценти од телото. Лекарите се обидуваат да го спасат.

xxx

Молим е уапсена поради извршеното дело.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...