Пензионер постави оглас за гола хигиеничарка

631
Booking.com INT

Пензионерот Џон (70) од Бристол во Велика Британија постави на Интернет оглас каде бара хигиеничарка за миење прозорци, но која ќе биде гола.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Верувале или не, тој доби осум одговори на огласот.

– Имав хигиеничарка речиси една година, меѓутоа, пред две недели даде отказ, рече Џон.

Пензионерот пред 25 години се разведе од сопругата и оттогаш е сам. Исто така, за неговиот оглас рече дека не е ни најмлаку непристоен.

– Хигиеничарката која предходно работеше кај мене беше студентка. Таа навистина ми го направи животот интересен, додаде тој.

Тој рече дека од разни пријатели добил пофалби затоа што има сила да постави ваков оглас.

– Жените се поделени, некои мислат дека ова е страшно и одвратно. Други пак, се за оваа работа, заклучи пензионерот.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...