Погрешна одлука која одзема детски животи | Видео

1058
Booking.com INT

Колку пати сме прочитале вест дека дете починало или едвај преживеало, откако родителите го оставиле во автомобил на топло време?

Bitcoin Exchange CEX.IO

Видеото кое следува е снимено како предупредување за родителите да не го прават тоа.

Во светот едно дете умира на секои десет дена токму од оваа причина, а Red Castle Media  сними трогателно видео за да им го привлече вниманието на родителите и да ги предупреди ниту на пет минути да не ги оставаат децата сами во автомобилот.

Претходно беше спроведен експеримент, во кој возрасни требаше десет минути да поминат во автомобил на топло време. Никој од нив не го издржа овој предизвик.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...