Позитивна мисла | Да живее контра ставот!

2657
Booking.com INT

Да живеат сите оние луѓе кои не можат да го променат своето размуислување кога ќе им се предочат информации кои се контра нивните ставови.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...