Позитивна мисла | Денес, утре …

1382
Booking.com INT

Денес, сакајте малку појако, смејте се малку погласно, оние кои ги сакате прегрнете ги поцврсто. Затоа што утрото никому не е ветено!

Споделете со вашите пријатели … !!!

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...