Позитивна мисла | Збор

1315
Booking.com INT

Им кажав на некои луѓе да размислат малку пред да кажат нешто … Од тогаш не сум слушнала ниту збор од нив.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...