Позитивна мисла | Иво Андриќ

223
Booking.com INT

“Чудно е колку малку е потребно да бидеме среќни, а уште почудно како баш тоа малку нѝ недостасува.”

Иво Андриќ

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...