Позитивна мисла | Логично размислување

935
Booking.com INT

Едно дете во Африка напишало:

Bitcoin Exchange CEX.IO

“Кога ќе се родам, јас сум црнец. Кога ќе пораснам, јас сум црнец. Кога одам на сонце, јас сум црнец. Кога сум исплашен, јас сум црнец. И кога ќе умрам јас сум пак црнец.

А вие белците. Кога ќе се родите, розови сте. Кога ќе пораснете, бели сте. Кога сте на сонце, црвени сте. Кога ви е ладно, сини сте. Кога сте болни, зелени сте …

И тогаш мене ме нарекувате обоен!?”

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...