Позитивна мисла | Платон

2581
Booking.com INT

Кога сме болни бараме образован и квалификуван доктор, а не оној кој е убава и слаткоречив. Ако целата држава е болен, тогаш зошто не бараме од најмудрите и најдобрите служба? Платон

Bitcoin Exchange CEX.IO

 

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...