Позитивна мисла | Човек со душа се раѓа

3494
Booking.com INT

Во животот сѐ можеш да создадеш, само душа не. Човек со душа се раѓа.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...