Позитивна мисла

3809
Booking.com INT

Кога размислуваш за она колку си успешен во животот, не сметај на тоа колку си спечалил, туку колку луѓе се среќни од тебе.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...