Позитивна мисла | Туку така

37994
Booking.com INT

Постојат луѓе кои едноставно ги сакаш. Туку така. Поради ништо особено. Тебе ти е убаво од самата помисла дека постојат. Тие можат да бидат многу далеку … Во други градови, па и во други земји. Но ти знаеш дека и тие тебе те сакаат. Туку така.

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...