Позитивна мисла | Buda

931
Booking.com INT

Која е разликата помеѓу “ми се допаѓаш“ и “те сакам“?

Bitcoin Exchange CEX.IO

Кога ти се допаѓа некој цвет, ти го береш.
А ако го сакаш, ти го залевеш.

Кој ова го разбра, ќе го разбере и животот.

Буда

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...