Позитивна мисла | EllaMarigo

1191

Кога некој ќе ви каже дека нема време, дека премногу е зафатен, тоа не е поради премногу работа; Тоа е едноставна порака дека ве нема во неговиот распоред.

EllaMarigo

loading...