Позитивна мисла | Ingrid Divković

1912
Booking.com INT

Не се битни оние кои се обидуваат да ве сопрат, туку оние, кога вам највеќе ќе ви затреба, да ве побутнат. Ingrid Divković

Bitcoin Exchange CEX.IO
Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...