Позитивна мисла | Mihaela Varga

1060
Booking.com INT

Велат – молчи. Цел живот молчи.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Велат – Ма, пушти. Цел живот пушти.

 И додека ти молчиш, глупите прозборуваат,

а пореметените делуваат.

Со своето молчење и со пуштање

учествуваш во комплетната идиотизација на општеството,

каде што глупите не ни знаат дека се глупи

затоа што нема тоа кој да им го каже.

Mihaela Varga

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...