Полицаец во Египет спаси дете коешто паѓало од трети кат | Видео

787
Booking.com INT

На интернет се појави видео снимка на која се гледа како еден од полицајците чувар на банка во египетскиот град Асјуту, спасува дете кое штотуку паднало од третиот кат од околна зграда.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Кога го забележаа детето, полицајците сакаа да го рашират платното за спасување, но за тоа немаше време. Еден од нив само ги испружи рацете и го фати детето.

Момчето е неповредено, а полицаецот херој се здобил со полесни повреди.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...