Положбата во која спиете открива тајни кои не сакате било кој да ги знае

4046
Booking.com INT

Дали знаете дека дури и позицијата во која спиете може да открие нешто за вашата личност и карактер?

Bitcoin Exchange CEX.IO

Да, тоа е точно, велат психолозите. Некои од нас спијат на грб, други на стомак, некои со собрани нозе, а пак има и од оние кои ќе се рашират по целиот кревет …

Ако сакате да дознаето нешто за вашата поубава половина или самите припаѓате на понежниот пол, погледнете што положбата во која спиете збору за вас.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...