Пореметување на 21-от век | Видео

813
Booking.com INT

Дали и вие имате близок роднина кој вечно гледа во мобилниот телефон? Овој одлучил брутално да ја казни својата девојка.

Bitcoin Exchange CEX.IO

Како се справувате со луѓето кои не ги пуштаат мобилните телефони од своите раце, ве покануваат на кафе, и ве оставаат да се досадувате додека тие талкаат во виртуелниот свет?

Има луѓе кои едноставно не ги одвојуваат очите од мобилниот телефон, каде и да се и во каква ситуација да се. Каква им таа содржина што е толку интересна што реалниот свет го менуваат со виртуелниот, нема да навлегуваме, но веруваме дека сите ќе се согласиме околу тоа дека таа навика може многу да ви оди на нерви, кога сте во нивното друштво.

Со овие лица човек се чувствува запоставен и неважен, со сето должно разбирање дека поради некоја причина секој треба да провери, испита кој и што објавил на Инстаграм, кој и на кого му лајкнал на Фејсбук, дали некој го сменил статусот на врската или му испратил порака, толку многу е битна што, ете, едноставно мораат веднаш да одговори.

Дали девојката од видеото припаѓа на потешката категорија зависници од мобилните телефони не се знае, но факт е дека нејзиниот драг, инаку момче, кое се обидува да создаде вирална содржина на YouTube, одлучил сериозно да казни.

This is how I get my Girlfriend to put her phone down😂Tag someone who is always on their phone 📱

تم نشره بواسطة ‏‎HAMMY T.V‎‏ في 3 ديسمبر، 2017

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...