Постојат четири видови на женски задници. Кој е вашиот?

3962
Booking.com INT

ПостојЖенскиот задник се разликува во четири видови, а како секоја форма е убав на свој начин, со помош на соодветно избрана облека, може уште повеќе да заличи

Bitcoin Exchange CEX.IO

“V” форма

За овој облик е карактеристична тесна половина и малку пошироки колкови. Задникот всушност е најширок во долниот дел на грбот, а потоа постепено се намалува. За оваа форма на задник најдобро е да се изберат класични шорцеви.

Четириаголна форма

Или, како многумина го нарекуваат “мускулест задник” се одликува со слични димензии приближно слични на ширината на колковите и задникот. Оваа форма се нарекува и “дтеска градба.” Оваа форма на задник е многу тешко да се трансформира и потребно е да се прават посебни и доста агресивни вежби и склекови за да се промени.

Тркалезна форма

Инаку познат е како форма на “цреша” или “јаболка”. Половината е значително потесен од задникот кој кружен и полн. Ова е најверојатно најчестиот облик на женски задници на кои им прилегаат сите видови на долна облека, боксерки, обични или танга гаќички. Многу е лесно да се обликуваат, но најмногу се подложни на таложење на маснотии.

Во форма на СРЦЕ

Дефинитивно најмногу сакана форма на задник, каде колковите се нешто малку повеќе изразени. На оваа форма на задник одговара речиси сета гардероба и долна облека.

Booking.com INT Bitcoin Exchange CEX.IO
loading...