Почетоците на холивудските суперѕвезди | Бред продавал фрижидери, Клуни чевли, а Мадона била конобар

1015

Денес ги гледаме во свет на гламурот и луксузот, но иако е тешко да поверуваме, пред да се прослават и тие се нашле во разни занимања. Некои од нив заборавиле, но дел од нив своите искуства за почетокот на кариерата со задоволство го споделуваат.

Brad Pitt

Пред да стане најпосакуваниот маж во Hollywood, Brad Pitt се запишал на новинарството, но се повлекол од таа струка. На патот до ѕвездите прво продавал фрижидери, па ги возел познатите во лимузина, а потоа носел и пилешки костум за еден синџир на брза храна.

via GIPHY

Madonna

Поп кралицата мекогаш ги послужувала гостите во Dunkin’ Donuts.

via GIPHY

Jennifer Hudson

Пред светот да ги препознае нејзините вокални способности, Jennifer работела во Burger King.

via GIPHY

Rachel McAdams

Да ги плати сметките и да преживее, Rachel конобарела во McDonald’s.

via GIPHY

Kanye West

Сопругот на Kim Kardashian пред неговата музичка кариера диплел облека во Gap.

via GIPHY

George Clooney

Еден од најбараните актерки на денешнината пред актерската кариера сакал да игра бејзбол за Cincinnati Reds, но не му бил понуден договор. По средно училиште, се вработил во продавница за чевли.

via GIPHY

Jennifer Aniston

Познатата Rachel од “Пријатели” пред светската слава заработувала пари како келнерка и во продавнива за телефони.

via GIPHY

Tom Cruise

Иако звучи неверојатно, пред да зачекори под светлата на рефлекторите, Tom Cruise
сакал да биде свештеник, а работел и како портир во хотел.

via GIPHY

Gerard Butler

Многумина се изненадени кога ќе слушнат дека Gerard Butler има диплома по право, но на првата работа добил отказ и од тогаш воопшто не се обидува во таа работа.

via GIPHY

Chace Crawford

Пред улогата во серијата “Gossip Girl”, бил собар.

via GIPHY

loading...